Předokenní rolety, roletová vrata


Předokenní rolety a roletová vrata


Instalujeme moderní roletové systémy, které zajišťují bezpečí, komfort a klid.

Předokenní rolety jsou vizitkou moderních a komfortních domů. Roletové systémy zajišťují bezpečí a maximální ochranu majitelům domů a garantují klid a pohodu.

Roletové systémy lze instalovat jak do novostaveb přímo v průběhu stavebních prací, tak i dodatečně do již hotových budov. Narozdíl od zastaralých mříží nabízejí rolety moderní a estetické řešení. Lze je libovolně otevírat či zavírat v kteroukoliv denní dobu a obyvatelé domu tak mají možnost zvolit výhled ven nebo zvolit intimní atmosféru domácího prostředí.

Nabízíme široké spektrum pohonů pro roletové systémy - od klasického ručního po nejmodernější motorové.

Roletová garážová vrata s polyuretanovou výplní jsou vhodná pro všechny garážové otvory ve všech typech budov. Automatická roletová garážová vrata zvyšují uživatelské pohodlí, chrání proti povětrnostním vlivům a zvyšují bezpečnost uživatele.

Roletová vrata mají minimální nároky na prostor - vrata se navíjí do horního boxu nad vjezdovým prostorem. Základním materiálem roletových systémů je hliník. Vyznačují se vynikající odolností vůči korozi, ultrafialovému záření i atmosférickým vlivům. Spolehlivost konstrukce je zaručena ve všech klimatických podmínkách.

Optimální kombinace barvy roletových vrat s barvou budovy zdůrazní Váš individuální styl i vkus.

Průmyslová garážová vrata se vyznačují dlouholetým bezporuchovým provozem. Roletová garážová vrata spolehlivě chrání Váš majetek a pomáhají zabránit vloupání. Správně instalované rolety dokáží snížit tepelné ztráty a mají vynikající ochranu před prachem a hlukem.

Roletová vrata se instalují do hliníkových schránek umístěných v horní části stavebního otvoru, někdy i vně objektu. Pokud se vrata montují z vnitřní části otvoru nebo do podhledu, boxy není nutné používat. Na bocích otvoru se pak instalují vodící lišty.

Individuální barevná řešení vyhoví požadavkům každého zákazníka. Samozřejmostí je možnost prosvětlení prosklennými lamelami a odvětrávání pomocí perforovaných lamel.

Zavolejte nám: +420 724 140 933

Kontaktujte nás: +420 724 140 933

Zavolejte nám nebo využijte tento kontaktní formulář a napište nám svůj dotaz.

Rádi Vám odpovíme v co nejbližším termínu.

Provozovna:
YNOT technologies s.r.o.
Impera park – Oderská 333
196 00 Praha 9

Kontaktní osoba:
Robert Vanečka
Telefon: +420 724 140 933
Email: vanecka@ynt.cz